1 Okuyucu Yorumu

Okuyucu Yorumu

0

Yollar yaptık! Köprüler kurduk diyen Başbakan!..

Eksik bıraktın söylemlerini:

“Türklüğü ve Türk milliyetçiliğini vinçlerle aşağı indirip, ayaklar altına aldırttık. Birde PKK sempatizanlarına alkışlattık” da demeniz gerekmiyor muydu!.. Bunlar AKP döneminde oldu Sayın Davutoğlu.

Oy verirken, en çok bu vincin söktüğü ”Ne Mutlu Türküm Diyene!..” sahnesine mi yoksa, 33 erin pisi pisine şehit edilişine mi, Habur da PKK’lı soysuzların affedilişine mi kızıp da söyleneceğimi kestiremiyorum.

Dahası da var: Kaçak saraylar yaptırdığınıza mı, milletin zekası ile dalga geçer gibi çerez parası diye 3.3. milyon Türk lirası değerinde ki süper lüks makam arabalarınıza mı kızayım? Nereden baksam ele avuca sığmaz bir aymazlık, bir hukuk tanımazlık içindesiniz. Ergenekonlar, Balyozlar, hepsi Türk silahlı kuvvetlerini sahneden itibarsızlaştırarak çekmek içindi.

Türk milleti en çok bunu unutmayacak.

Şanlı Türk ordusunun şerefli subayları ile kedinin yılanla oynadığı misali oyunlar oynadınız. Sonra da ”Biz kandırılmışız” dediniz. El insaf demeye dilim varmıyor, zira el insaf bir insani erdemdir, size söylenince anlamını yitiriyor.

Sayın Başbakan, ülkede yolsuzluk operasyonları yapıldı, savcıları, hakimleri neden suçu ortaya çıkardınız dercesine, cezalandıran bir hukuk katliamına meydan verdiniz. Yetmedi def’aten hakim ve savcıları değiştirdiniz, emniyet müdürlerini değiştirdiniz. Sonra da bunları bir paralel efsanesine bağladınız. En acısı ise rüşveti vereni de alanları da, kendi partinizin çoğunluk olduğu bir komisyonda temizlediğinizi düşündünüz.

Oysa tarihin sayfalarına vatan hainleri gibi hırsızlar da iz düşümü misali kayıt edildiler. Gariban vatandaşın parası ile bu rüşvetçilerin paralarını faizi ile tekrardan ödediniz. Mecliste paralel yapı soruşturulsun diye önerge verenleri göz ardı ettiniz.

Hani paralel yapı vardı?
Madem bu paralel yapıyor bütün komploları, neden bir komisyon kurulmasına izin vermediniz?
Komisyon oluşturulsun diye önerge verenleri neden kaile almadınız?

Sayın Davutoğlu ”Kral çıplak” diye bağıranları duymuyor musunuz?

Öyle ya! Siz, toplu açılış törenleri bahanesi ile, çatır çatır ”400 milletvekili istiyorum!” diye oy isteyen, propaganda yapan, tarafsızlık ilkesini iplemeyen, Hukukun üstünlüğünü kendi üstünlüğünden aşağı gören, hukuk tanımayan kaçak sarayın ev sahibine kulak kesmiş durumdasınız. Halkın ne dediğinden bihabersiniz.

Oy için anlattığınız icraatların içine bu yazdıkalrımı da ekleyiniz lütfen. Zira bunlar sizin AKP hükümetiniz döneminde cereyan eden, akıllara sela verdiren aymazlıklar, hukuk tanımamazlıklardan sadece bir kaçı. Vakit olsa uzun uzun her şeyi yazardım, lakin, yazılmış olanlara da ne tepki gösterdiğiniz ortada.

Hani Kılıçdaroğlu’nu mahkemeye vermiştiniz ya!. Kılıçdaroğlu’nun avukatı ”bir heyet kurulsun ses kayıtları incelensin” deyince davadan vazgeçen kaçak sarayın sahibi gibi, gerçeklerle yüzleşmeye cesaretiniz yok.

Ve lakin gerçekler 8 Haziranda, artık şamar misali mi olur, şefkat tokatı mı olur bilmem, suratınıza atıldığında öğreneceksiniz.

Ne Mutlu Türküm Diyene.

Bu söylemin rahatsızlığı içinde olanlar, ayakkabı kutularında paraları saklayıp, sıfırlama operasyonları yaparlar vesselam.

Halit Yılmaz

 

yorum

Yorumlar kapalı.