1 Gına Geldi!

Gına Geldi!

0

Yalanlardan, sahtekârlıklardan, utanmazlıklardan, milletin enayi yerine konulmasından, devlet kesesinden sadaka dağıtılmasından gına geldi, gına…

Bu kadar ilkellik, böylesine çirkinlik, bu kadar pislik ilk defa yaşanıyor!
Telefon operatörleri mesaj üstüne mesaj atıyorlar; “15 Temmuz şerefine şu kadar mesaj, şu kadar internet bedava! Konuşun konuşabildiğiniz kadar!”

Türkcell yönetimi tamamen AKP’nin eski milletvekillerinden oluşmuş! Babalarının malı gibi bedavaya veriyorlar!
Telekom batık durumda, bankalara kredi borcunun ilk iki taksidini ödeyememiş! Bunlar da utanmadan bedavaya veriyorlar!
Gece acil bir telefon etmek istiyorsunuz, hoop karşınızda Erdoğan ve 15 Temmuz! Anayasanın 20 maddesi “Özel Hayatın Gizliliği” teminat altındadır, der! Erdoğan Anayasa dinler mi? Ezer geçer!

Televizyoncular, gazeteciler ilerde bu yaptıkları yalakalıkların hesabını çocuklarına dahi nasıl vereceklerini düşünmeden, dün FETÖ’yü başımıza bela edenleri, PKK itleri ile birlikte Öcalan’ın mektubunu alkışlayanları, IŞİD canilerini besleyip tedavi ettirenleri utanmadan sıkılmadan “Demokrasi Kahramanı” diye göklere çıkarıyorlar.

AKP’ye, “Utanmazlık Nobel Ödülü” verilse yeridir!
Hadi şu problemi çözün, çözebilirseniz bakalım;

-Melih Gökçek, Ankara’yı parsel-parsel FETÖ’ne sattı! İddia doğru mu? Tastamam doğru! İddiayı basın yoluyla duyuran kim; Bülent Arınç! O kim?
AKP Kurucusu, eski TBMM Başkanı, Başbakan Yardımcısı! Erdoğan’ın barışma teklifini Pensilvanya’ya götüren “Barış Güvercini!”
Başka? Menemen’de Şehit Asteğmen Kubilay’ın kafasını kesen Derviş Memed’in torunu! İngiliz ajanı Şeyh Said’in torununu TBMM’deki odasında gözyaşları içinde konuk eden kişi! Öcalan’ın mektubunu ağlayarak dinleyen kişi. Damadı da tescilli FETÖ’cu. Savcı, damat için 15 yıl hapis cezası istedi ama damat serbest, Kadri Gürsel hapiste! FETÖ’cu Melih Gökçek serbest, gariban askeri öğrenci zindanda!

Huber Apo, “FETÖ ne isterse yapın, yardımcı olun” diye dünyadaki Türk Büyükelçiliklerine yazılı emir gönderdi mi? Gönderdi. Gazetelerde yayınlandı.
Kim bu Huber Apo; AKP Kurucusu, AKP Genel Başkanı, AKP Dışişleri Bakanı, AKP Başbakanı, AKP Cumhurbaşkanı. En sinsi FETÖ’cu!
Huber Apo serbest, gariban köy öğretmeni hapiste!

-Kadir Abi kimin adıdır? FETÖ içindeki İstanbul İmamı Kadir Topbaş’ın!
O kim? AKP Kurucusu! Baş FETÖ’cu! Damadı kim? Oda FETÖ’cu! Nerede? Hapiste! Kadir Abileri serbest, parasını Bank Asya’ya yatıran memur içerde!

-Sadullah Ergin- Cemil Çiçek-Bekir Bozdağ-Hüseyin Çelik kimler?
AKP Kurucuları! Yüksek Yargıyı ve Milli Eğitimi FETÖ’ne teslim eden tescilli FETÖ’cular! Bunların hepsi serbest, insanların malları yargı kararı olmadan ellerinden alınıyor!

-Tüm bunları ve diğerlerini milletvekili-bakan yapan kim? AKP Kurucusu Recep Tayyip Erdoğan!
Devlet içindeki FETÖ operasyonlarından 1. Derecede sorumlu olan kim?
AKP Kurucusu Dönemin Başbakanı Erdoğan!
Kim “FETÖ ile menzilimiz aynı olduğu için yardım ettik” diye suçunu kabul etti? AKP Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan!

15 Temmuz Darbe girişimini kim yaptı? Tabii ki FETÖ’cular yaptı.
Kime karşı yaptılar? Sözde Erdoğan ve arkadaşlarına karşı!
Eee Erdoğan ve arkadaşları, kendileri FETÖ’ne destek olduklarını söylüyorlar!
15 Temmuz’da kim Demokrasi Kahramanı ilan edildi? Erdoğan!

Arkadaş bu nasıl bir köpek dolabı? FETÖ+AKP+PKK+IŞİD= Demokrasi Kahramanı Erdoğan!
Hem 11 sene hepsi beraber, iç içe, kucak kucağa, yanak yanağa, alt alta, üst üste! Hem halıyı seren aynı ekip hem halıya pisleyen aynı ekip hem ortalığı kokutan aynı ekip! Hem de “Demokrasi Kahramanı” aynı ekip!

Anayasa Mahkemesi Temmuz 2008’de, AKP’yi hangi konuda suçlu bulup mahkûm etmişti?
İrticai eylemlerin odağı haline gelmek, devlete Cemaat ve Tarikatları sokmak!
2008 yılında hangi parti tek başına iktidardı? AKP…

Normal Demokratik bir rejimin tüm kural ve kurumlarıyla işlediği bir ülkede, böyle bir partiyi anında ve bir daha açılmamak üzere kapatırlar.
Yapılması gereken budur. Bu apaçık gerçeği gördükleri halde korkularından susan, eyleme geçmeyen, yasaları ve anayasayı çiğneyen ve görevlerini yapmayan Yargı mensupları suç işlemektedirler.

Rifat Serdaroğlu, 17 Temmuz 2017

yorum

Yorumlar kapalı.