1 Gereğini Yapacaksınız!

Gereğini Yapacaksınız!

0

Yıllarca sizin Fethullah Gülen Terör Örgütüne yardım ettiğinizi ve yaklaşık 12 yıl boyunca ne istedilerse verdiğinizi, devletin en hassas kadrolarını FETÖ emrine sunduğunuzu ısrarla yazdım. Hem FETÖ Savcıları, hem de AKP Hükümeti yöneticileri bana onlarca dava açtınız. Kaça-kaça, inkâr ede-ede duvara dayandınız ve tüm dünyanın gözü önünde itiraf ettiniz.

Siz ve 14 senedir Türkiye’yi beraberce yönettiğiniz siyasi ekibiniz, güvenlik bürokratlarınız, Fethullah Terör Örgütüne yardım ve yataklık suçunu işlediğinizi itiraf ettiniz…

İster Demokrasi, ister dikta ile yönetilsin, dünyanın hiçbir ülkesinde “Ben bu suçları işledim ama aldanmışım, kandırılmışım, çok safmışım” deyip kurtulan yoktur. Hukukun evrensel kurallarından biri de “Kanunu bilmemek mazeret sayılmaz” kuralıdır.

Mademki doğru adamsınız, mademki reissiniz, mademki delikanlı adamsınız, mademki Cumhur’un Başısınız gereğini yapacaksınız ve Cumhur’a örnek olacaksınız!

Gereği nedir bilmiyorsanız, söyleyeyim:

Görevinizden ayrılıp, kendinizi Türk Yargısının şefkatli ellerine bırakacaksınız. Efendi-efendi yargılanacaksınız…

Fethullah Terör Örgütüne yardım ettiğinizi ikrar edip tüm dünyaya açıkladıktan sonra, bir suçlu olarak o koltukta oturamazsınız.
Bu dakikadan sonra “suçunu kabul etmiş” bir şüpheli olarak yapacağınız her eylem, atacağınız her imza “Yok Hükmündedir” ve suçunuzu arttırır…

Sayın Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı ve Cumhuriyetin Savcıları;
Tatilden döndünüz mü, yoksa ömür boyu “Adli Tatil” mi yapacaksınız?
Sizler de öncelikle ve ivedilikle gereğini yapacaksınız!
Alın Cumhurbaşkanının itiraf konuşmasını önünüze, bir tarafına TC Anayasasını, diğer tarafa Türk Ceza Yasasını koyun ve bir karar verin.
Ne karar verirseniz verin, Türk Milleti kabul edecektir. Fakat Cumhurbaşkanının bu itirafını görmezden gelir ve araziye uyarsanız, iki cihanda da yanarsınız…

FETÖ’ne yardım etti diye insanların fabrikalarına-mallarına el koyacaksınız, hiç suçu olmadığı halde Askeri Lise son sınıfındaki çocuğun tüm geleceğini karartacaksınız, insanları sorgusuz-sualsiz hapislere atacaksınız, hayatlarını söndüreceksiniz, sonra da Cumhurbaşkanının itirafını ve suç ikrarını görmezden geleceksiniz!
Bunu hiçbir vicdan kabul etmez, sizinkiler bile…

FETÖ, hedefi-menzili için ne diyor; İçinde İsrail ve Amerika’nın istediği “Büyük Kürdistan Devleti de” olan, Federe İslam Devletini kurmak. Bu ifadeler mahkeme zabıtlarına geçti mi? Geçti.

FETÖ’nün hedefinin-menzilinin Türkiye Cumhuriyeti Devletini yıkmak olduğu, bizzat Başbakan Binali tarafından defalarca söylendi mi? Söylendi.

Bakın Cumhur’un Başı bu konuşmasında ne diyor:
“Aynı menzile giden farklı yollardan biri olarak gördüğümüz bu örgüte, şahsen ben de yardımcı oldum!”

Menzili bir, hedefi bir bu iki yol arkadaşını beraberce yargılamazsanız, bu ülkede Adalet çöker, bir daha kimseyi yargılayamazsınız. Çıkacak kargaşa ve iç savaşın sebebi de sizler olursunuz ve en büyük zararı sizler görürsünüz.

 
Rifat Serdaroğlu, 4 Ağustos 2016

 

yorum

Yorumlar kapalı.