1 Eğer doğruysa Türkiye ve asker hiç bu kadar bozulmamıştı!

Eğer doğruysa Türkiye ve asker hiç bu kadar bozulmamıştı!

0

Halk TV’de yayınlanan ‘Nereye Gidiyoruz’ programında konuşan Barış Yarkadaş, Savcı Muharrem Aktaş’ın 2. Dalga operasyonunda, Başbakan ‘ın oğlu Bilal Erdoğan’ın neden gözaltına alınamadığına  dair inanılmaz iddialarda bulundu.

Yarkadaş’ın programda  dile getirdiği iddiaya göre 25 Aralık 2013 günü İstanbul Emniyeti’ne bağlı görevli polisler gözaltına almak için Bilal Erdoğan’ın Kısıklı’daki evine geliyorlar.

Ancak Bilal Erdoğan’ın Kısıklı’daki evinin önünde görevli bulunan Başbakanlığa ait korumalar ile Özel Harekatçılar, gelen polislere silah çekiyorlar.

Polis’in Savcı Muammer Aktaş’ı bilgilendirmesi üzerine, Aktaş Jandarma Kuvvetlerinden gözaltına alabilmek için kolluk istiyor.

Kendisinden Bilal Erdoğan’ı gözaltına almak üzere kolluk kuvveti istenen Jandarma durumu, Genel Kurmay  Başkanı Orgeneral Necdet Özel’e bildiriyor.

Özel paşa Jandarma’ya ‘operasyon yapmayın’ emrini veriyor.

Ve tabi Bilal  Erdoğan gözaltına  alınamıyor.

 Bu devletin  Cumhuriyeti ve halkın yüce değerlerini korumakla görevli onurlu devlet erkanı, kolluk gücü ve askeri… hiçbir tarihi dönemde suçluyu korumak için ve  devletin adaletine karşı koymamıştı.

UTANIYORUZ!

KINIYORUZ!

 

yorum

Yorumlar kapalı.