1 Yüzkarası Olaylar

Yüzkarası Olaylar

0

Bu olaylardan herhangi biri demokratik bir ülkede gerçekleşseydi siyasi çalkantılara, istifalara ve hükümetten çekilmelere sebep olurdu!

Bizde ne mi oldu? Sadece onurlu birkaç gazetede ve internet sitelerinde haber oldu, o kadar!

Devletin tepelerinde, hırsızlık paraları için oğlu ile sıfırlama eylemi yapanlar varsa ve iş-güç sahibi, dünyayı demokrasiyi bilen, vergi veren insanlar bu kişileri utanmadan alkışlamaya devam ediyorsa, yargı kendi ipini siyasi iktidarın eline verdiyse “çürüme” başımızdan-ayak parmağımıza kadar ulaşmış demektir. Bundan sonra işimiz çok daha zor olacaktır!

Türk Milletinin suskunluğu, eşkıyayı azdıracak ve zulüm daha da artacaktır…

1) Erdoğan’ın Damadı ve Dubai’deki milyonlar;
Soner Yalçın’ı hepiniz bilirsiniz. Belgeye ve doğru bilgiye dayanmadan yazmaz. Hele insanları, elinde çok doğru belgeler olmadan yolsuzlukla suçlamaz.

İddia şu;
Berat Albayrak 2011’de Çalık Grubu yöneticisidir. Çalık Grubu Dubai’de bulunan milyonlarca Avrosunu vergi vermeden Türkiye’ye getirmek ister.

  • 2012 yılında Çalık Grubu, “Örtülü Firmalar” adına İsveç’te 4, Malta’da 8 ayrı hesap açar.
  • 2013’te Berat Albayrak Çalık Grubundan ayrılır. 2015’te “b.kunda boncuk olduğundan” kayınpeder kontenjanından milletvekili sonra Enerji Bakanı olur.
  • 2016 yılında Çalık Grubundan S.K, Damat’a bir mail atarak “Vergi Affı” taslağı gönderir, bu taslağa göre bir kanun düzenlemesi ister. (Vay be. S:K’ya bak!)
  • Damat, Maliye Bakanı ile görüşüp taslakta bir kısım düzenlemeler yapar ve “Tamam mı” kontrol edin diye Çalık Grubuna 21 Haziran 2016 tarihinde gönderir. Tamam yanıtı alır. (Ohh suyundan da koy!)
  • Damat, iki gün sonra tasarıyı TBMM’ye gönderir. 22 Temmuz 2016’da tasarı TBMM’den geçer ve yasalaşır! (Helal olsun damada!)

Bu yapılanlar, bir gruba-bir kişiye T.C Devletinin olanaklarını ve TBMM’ni alet ederek çıkar sağlamak için “Organize Suç Örgütü” kurarak Yüce Divanlık suç işlemektir…

2) 15 Temmuz Darbe Teşebbüsü Hulusi Akar-Kuvvet Komutanları-MİT Müsteşarının planı bilgisi ve kontrolü dahilinde olmuştur;
(Kara Kuvvetleri Kuvvet Geliştirme Komutanı Tuğgeneral Erhan Caha)

  • -İlk günden bu yana 15 Temmuz darbe girişimine şüphe ile yaklaştık. Kontrollü darbe deyimini ilk kez biz kullandık. Gün geçtikçe olaylar maalesef bizi haklı çıkarmaya başladı.

Hele olağanüstü hâl yönetiminin ısrarla sürdürülmesi, vatandaşların özgürlüklerinin “savunma hakkı” verilmeden, iddianameler tamamlanmadan ellerinden alınması, vatandaşların sebep gösterilmeden işlerinden atılması, mallarına-mülklerine gerekçesiz el konulması, gazetecilerin hapse atılmaları, Sözcü-Cumhuriyet gibi gazetelere uygulanan çirkin baskılar, 15 Temmuz’un bir “Karşı Darbe” olabileceği yönündeki şüpheleri iyice arttırdı!

Tuğg. Caha mahkeme ifadesinde bakın ne diyor;
“Bu vahim ve menfur darbe teşebbüsü, Genelkurmay Başkanı-Kuvvet Komutanları ve MİT müsteşarının PLANI-BİLGİSİ ve KONTROLÜ dahilinde olmuştur. Huzurda gelip TANIK sıfatıyla dahi olsa dinlendiklerinde bu durum ortaya çıkacaktır. (Hulusivil Paşa ve Fidan Oğlan, TBMM Komisyonuna ve Türk Milletine bu konuda bilgi vermekten köşe-bucak kaçmaktadırlar)

15 Temmuz akşamı gelen istihbaratla Türk Silahlı Kuvvetleri, sözde darbe kumpası içine itilmiş ve nihayetinde bugün Milli Ordunun tasfiyesi aşamasına gelinmiştir…”

Bu ifade bir general tarafından mahkeme huzurunda söyleniyor ve Genelkurmay Başkanı ile MİT müsteşarı olan devlet memurları hala susmaya devam ediyorlarsa, ortada çok ciddi bir durum var demektir. Bu iddialar gerçek çıkarsa bu suçları Yüce Divan filan kesmez. Suçluların doğrudan gidecekleri yer Divan-ı Harp’tir…

Milliyet Gazetesi Sedat Peker’i “En Hayırsever İş Adamı” seçti;
Bildiğiniz gibi Milliyet Gazetesi “Telefonda Erdoğan’dan fırça yiyip ağlayan Erdoğan Demirören ile Beşiktaş düşmanı “Torbeş” Yıldırım Demirören’indir.

Rahmetli Abdi İpekçi’nin aziz hatırasına en ağır hakareti bu baba-oğul yaptı!

Sedat Peker adlı kişiye ödül verdi!

Soru şudur;

  • Sedat Peker ne iş yapıp para kazanmaktadır?
  • Sedat Peker bugüne kadar Türk Devletine na kadar vergi vermiştir?
  • Milliyet Gazetesi’ne PKK gibi (uyuşturucu- organ kaçakçısı-katiller sürüsü) bir örgüt, Sedat Peker’den üç misli fazla para verse, ödülü PKK’ya mı verecektir?

Reis, Barzani’yi “Onur Konuğu”, Rıza Zarrab ve Yasin El Kadı’yı “Hayırsever İş adamları” diye takdim eder ve

Karun Numan madalya verirse, koca kafa Yıldırım da, gider Sedat Peker’e ödül verir…

Bunlara verilecek en büyük ceza, hayırseverleriyle-ödül verenleri bir arada başbaşa Silivri kampüsünde tutmaktır. Yesinler birbirlerini…

Tıp ne kadar ilerlerse ilerlesin, ar damarının çatlamasına henüz çare bulamamıştır.
Rifat Serdaroğlu, 26 Mayıs 2017

yorum

Yorumlar kapalı.