1 Size Darbe Yapın Diyen mi Var?

Size Darbe Yapın Diyen mi Var?

0

Sayın Orgeneral Hulusi Akar, siz Türk Devletinin 29. Genelkurmay Başkanısınız.

Türk Milleti sizden evvel 28 evladına bu görevi verdi. Onların görev sürelerini, yaptıkları hizmetleri, katlandıkları fedakârlıkları ve yapılan hataları, Türk Milletinin iradesine karşı çıkışları çok iyi okumalısınız.

Yeter mi? Elbette ki yetmez!

Türk Kara Kuvvetlerinin kuruluş tarihi olarak, Büyük Hun İmparatoru Mete Han’ın tahta çıkışının tarihi olan M.Ö 209 yılı alınmıştır. Bugün dünyaya hükmettiğini sanan devletlerin hiçbiri dünya yüzünde yokken, düzenli orduya geçmesini başarmış Türk Milleti, ordusuna bu tarihi boşuna vermemiştir. Binlerce yıllık devlet hafızasının emanetçisi şimdi sizsiniz. Nöbet sizde!

Gelin sizinle birlikte ülkemizin durumuna bir bakalım;

  • T.C Anayasası yürürlükte midir? Devleti yönetenler Anayasa’ya uymaktalar mı?
  • Yasama-Yürütme-Yargı arasında kuvvetler ayrılığı ilkesi yürürlükte midir?
  • Hukuk Devleti ilkesi yürürlükte midir?
  • Ülkede can ve mal güvenliği tam olarak sağlanmış mıdır?

Bunları bir düşünün Paşa, sonra sizden ne isteyeceğimize bakarız!

Komutanızdaki Türk Ordusu tarihinde ilk kez, kendi yurdunda bazı İl İlçelere ve mahallelere tanklarla toplarla girip kamu düzenini sağlamaya çalışıyor.

Her gün tonlarca bomba patlatılıyor, keskin nişancılar yavrularımızı şehit ediyor.

Akar Paşa, bu kadar bomba, on binlerce uzun namlulu ağır silah, çoğu yabancı olan binlerce militan ülkeye sokulurken siz neredeydiniz?

Mahallelerde kilometrelerce beton barikatlar, tüneller kazılırken, PKK militanları yol kesip dağa adam kaldırırken, PKK’ya eleman toplayıp esnaftan haraç toplarken siz neredeydiniz?

Bu ihmaller sonucu şimdiye kadar size emanet edilen 355 vatan evlâdı şehit oldu, binlercesi yaralandı! Daha da ne kadar şehit vereceğimiz belli değil.

Bu olanlar karşısında sessiz kalarak, verdiğimiz şehitler ve yaralanan çocuklarımız için hiç sorumluluk, vicdan azabı duyuyor musunuz?

Akar Paşa;
Yazının başında sizden önceki Genelkurmay Başkanlarını iyi okuyun, inceleyin demiştim!
“Efendim, ben bunları Başbakan ve Cumhurbaşkanına rapor ettim, onları uyardım, beni dinlemediler, ne yapabilirdim ki” demeyin.
Sizden ne isteyeceğimizi ve ne yapabileceğinizi söyleyeyim;

  • Milli Güvenlik Kurulunda söz alıp, “Defalarca uyarmamıza rağmen, hatada ısrar ediliyor. Bu davranış hata olmaktan çıkıp, ihanet haline dönüşmektedir. Sorumluluk kabul etmiyorum ve bu durumu, her şeyin gerçek sahibi Türk Milleti ile paylaşacağım” diyebilirdiniz!
  • Ya da her şerefli asker gibi, gerekçelerini Türk Milletine açıklayıp istifa edebilirdiniz!

Amma hiç birini yapmadınız. İhanete varan hatalar karşısında susmayı, yani koltuk uğruna Mehmetçiklerin ölümünü seyretmeye devam ettiniz…

Akar Paşa;
Sizin, MİT Müsteşarı ve Emniyet Genel Müdürü için suç duyurusunda bulundum. Sizin ve MİT Müsteşarının dosyaları Başbakanlığa gönderildi.
Savcılık Emniyet Genel Müdürü için yaptığım suç duyurusunu, delil yetersizliği sebebiyle iade etti. Siyasi iktidarın ve onun yanlış icraatlarına ortak olan sizlerin gerçek delil dediğiniz nedir? Ölen 355 genç, sanal âlemde mi öldüler?
Bu yavrularımız birer bilgisayar oyunu mudur?

Kimse size darbe yapın demiyor. Türk Milleti darbe dönemlerini de yaşadı, asla darbe istemiyor.
Darbe yapmayacaksınız ama Türk Milletine- Demokratik Rejime karşı yapılmakta olan Cemaat-Tarikat darbesine engel olacaksınız. Atatürk büstlerinin kırılmasına izin vermeyeceksiniz. Türk Bayrağını yaktırmayacaksınız. Türk adına ve Ne Mutlu Türküm Diyene ilkesine sahip çıkacaksınız.
Bunlara saldıranlara, yasalar çerçevesinde hadlerini bildireceksiniz.

En önemlisi nedir biliyor musunuz Paşa;
Üzerinde taşıdığınız o şerefli üniformanın tam 2225 yıllık olduğunu hiç unutmayacaksınız. Her hareketinizin Türk Tarihi tarafından kayıt altına alındığını biliyorsunuz, değil mi?

Not: Yaa Akar Paşa, yazıyı bitirirken 10 Şehit 30 yaralı haberi geldi!
Türkiye’ye girerken görmediğiniz bombalar hala can almaya devam ediyor.
Haberiniz var değil mi? Ama üzülmeyin, yapılırken kimsenin görmediği 1883 adet barikat kaldırılmış! Hadi alın sağınıza MİT

 

Rifat Serdaroğlu, 01 Nisan 2016
 

yorum

Yorumlar kapalı.