1 ABD Yolcularının Dikkatine

ABD Yolcularının Dikkatine

0

Mayıs 16’da ABD’ye gidecek ve Başkan Trump ile görüşecek olan (AKP Üyesi Bağımsız ve Tarafsız Cumhurbaşkanı) Erdoğan’ı ve heyetindekileri bir konuda uyarmak isterim.

Erdoğan, ABD’nin Başkanı ve ekibinin- ABD’nin karar vericilerinin- Başkana sürekli danışmanlık yapan düşünce kuruluşlarının, Erdoğan ve yakın ekibine nasıl baktıklarını biliyor mu? Hiç sanmıyorum!

Saray’ın cahil danışmanları Erdoğan’ı üzecek bir bilgiyi onun masasına koymaya cüret edemezler, çünkü böyle bir raporun ardından dayak ve kovulma gelebilir!

Erdoğan, Dışişlerimizin uzmanlarına zaten hiç danışmıyor. Hem kim ki onlar? Hepsi Monşer takımı!

Tamamı açık bilgi olan, dünya basınına yansıyan bilgilerden bir derleme yaptım. Cesareti olan varsa AKP üyesi bağımsız ve tarafsız Erdoğan’a okusun.
Tedavi ve bakım ücreti bizden…

1) Erdoğan ve AKP IŞİD’i destekliyor!

  • 11 Eylül 2014’te Cidde’de “Terörle Mücadele Toplantısı” yapıldı. ABD Dışişleri Bakanı John Kerry toplantıyı yönetti. Türkiye, IŞİD’e karşı askeri önlemi de kapsayan bildiriye imza atmadı!
  • John Kerry; “Müttefiklerimiz, IŞİD belasını dünyanın ve bölgenin başına sardılar. Şimdi temizleyecekler” deyince Suudi Arabistan ve Katar derhal yan çizip IŞİD’e desteği kestiler!
  • ABD Başkan Yardımcısı Biden, Harvard Üniversitesinde isim belirterek Erdoğan’ın IŞİD’e destek verdiğini söyledi.
  • ABD’nin eski Ankara Büyükelçisi F. Ricciardone 12 Eylül 2014 tarihinde katıldığı bir konferansta, “Biz Türkiye’ye, El Nusra ve Ahrar El Şam adlı terör örgütlerine yardım etmeyin dedik ama dinlemediler. El Kaidenin Suriye kolu olan bu gruplara yardım ettiler” dedi!

2) IŞİD’ın finansmanı, Türkiye kanalıyla gerçekleşiyor;

  • Brooking Enstitüsü 2013 Aralık ayında bir rapor yayınladı. “Ateşle Oynamak, Suriye’deki Mezhep Savaşlarında Aşırı Gruplara Körfez Finansmanı” adlı raporda teröre destek veren ülkelerin adları tek-tek açıklandı.
  • IŞİD Petrolü Üst Düzey AKP’lilerce satılıyor;
    Bu konuda ABD Temsilciler Meclisi Dışişleri Komisyonu üyesi Gerry Connoly, Türkiye’nin petrol karaborsasına göz yumarak IŞİD’e dolaylı finansman sağladığını belgeleriyle ortaya koydu.
    ABD-İsrail-Rusya-İngiltere istihbarat örgütlerinin ellerinde, Damat’ın taşımacılık yaptığı kaçakçılığın belgelerinin-fotolarının olduğu, bunları kanunsuz olarak MİT Müsteşarlığı yapan Fidan’a verdikleri dünya basınının bilgisindedir.
  • FATF Raporları; (Financial Action Task Force on Money Laundering)
    FATF, 1989 yılında G-7 ülkeleri (ABD-Japonya-Almanya-Fransa-İngiltere-İtalya ve Kanada) tarafından karapara aklamanın uluslararası alanlarda önlenmesi amacıyla OECD bünyesinde kurulmuştur. Türkiye, OECD’nin Kurucu üyelerinden olduğu için bunun kararları bizi de bağlar. MASAK bu kurulun kararlarına göre hareket etmek zorundadır.
    Ne diyor bu FATF? Raporunda incelemeye aldığı konular;
    İran ile altın ve gaz alışverişi- Suriye’deki Cihatçılar-Yasin El Kadı-Saleh Al Aruri- Hamas’la ilişkileri- İHH (İnsani Yardım Vakfı faaliyetleri)
  • 17/25 çok ciddi bir yolsuzluk olayıdır. Bu yüzden Türkiye “Kara Listeye” alınmalıdır.
  • Türkiye, Suriye’deki sivil savaşla birlikte, doğu ve güney sınırında El Kaide’yi de içeren terör örgütlerine silah ve para akışına kayıtsız kaldı!
  • Türkiye NATO Üyesi olmasına rağmen, İran ile altın karşılığı gaz ticareti yaparak İran’a milyarlarca dolar kazandırdı!
  • 2000’den fazla İran menşeili şirketin Türkiye’de faaliyetine izin verdi!
  • Türkiye, İran ile olan yasak ilişkide Halk Bankasını kullandı!
  • Türkiye, İran Bankası “Bank Mellat”ın faaliyetlerine izin verdi.
  • İranlı işadamı Rıza Zerrab, ve İranlı patronu Babak Zanjani kanalıyla İran’la yapılan kaçak ticaret başlı başına çok ilginç ilişkiler içermektedir.
  • Türkiye, Hamas liderlerinden Saleh Al Aruri’yi desteklemektedir. Bu kişi, Türkiye üzerinden El Kaide’ye para aktarmaktadır.
  • İHH (İnsani Yardım Vakfı) Türkiye’nin göz yummasıyla El Kaide’ye destek sağlamaktadır.

Babak Zanjani, İran’da hapiste ve idama mahkûm edildi!
Reza Zerrab, 14 aydır ABD’de tutuklu!
Halkbank Genel Müdür Yardımcısı aylardır ABD’de tutuklu!

Sayın ABD Yolcuları;

Bütün bunları ve yer darlığı sebebiyle yazamadığım daha onlarca konuyu eğer ben biliyorsam, dünyayı parmağında oynatan bu devletlerin elinde Türkiye ve Erdoğan ile ilgili daha neler var, inanın bilmek istemiyorum. Kendinize dikkat edin, arkanızda adam bırakmayın!
Tam gidin, eksik gelmeyin!

Bir de sizi düşünmeyelim…

Sözün Özü;
Devlet yönetmeyi, Belediye Encümenini yönetmek gibi görürseniz, duvara toslarsınız! Olan da benim güzel ve yalnız ülkeme olur! Umarım bu olaylar bize ders olur! Olur mu dersiniz?
Rifat Serdaroğlu, 13 Mayıs 2017

yorum

Yorumlar kapalı.