1 THY CÜBBE GİYDİ… TAKKE TAKTI!

THY CÜBBE GİYDİ… TAKKE TAKTI!

0

Türk Hava Yolları’na bağlı şirketlerden THY Teknik A.Ş’de kılık kıyafet serbestliği verilince uzun sakallı, cübbeli ve takkeli teknisyenlerin sayısı arttı.

Modacı Dilek Hanif’in Osmanlı çizgileri taşıyan kabin ekibi kıyafetleri ile uzun süre tartışılan Türk Hava Yolları, bu kez takkeli,cübbeli, sakallı teknisyenleriyle gündeme gelecek.

cubbeli4

Türk Hava Yolları’nda çalışanların iş yerine hangi kılık kıyafetle gelineceğine dair kurallar yönetmelikle belirlenmişken THY’nin yüzde 100’üne sahip olduğu THY Teknik A.Ş’de kılık kıyafet yönetmeliği olmaması farklı görüntüde çalışanların ortaya çıkmasına neden oldu.

Sayıları son dönemde hızla artan sarıklı, cübbeli ve uzun sakallı çok sayıda THY teknik personeli farklı görüntüleriyle dikkat çekerken o çalışanlardan bazıları, AirportHaber tarafından görüntülendi.

cubbeli12

THY’ye ait servislerle işyerine gelen cübbeli teknisyenlerin, giydikleri bu kıyafetleri çalışma esnasında çıkararak ‘tulum’ giydikleri belirtilirken özellikle yabancı havayolu şirketleri temsilcilerinin ziyaretleri sırasında uzun sakallı teknisyenlerin farklı noktalarda görevlendirildiği ve böylelikle yabancı müşterilerle birebir muhatap edilmedikleri öğrenildi.

http://www.airporthaber.com/havacilik-haberleri/thy-cubbe-giydi-takke-takti.html

 

yorum

Yorumlar kapalı.