1 Arınç ABD de her gittiği yerde protesto edildi

Arınç ABD de her gittiği yerde protesto edildi

1

Bülent Arınç, ABD gezisi sırasında gittiği her yerde protesto edildi.

Ilk önce Washington DC de Sarar mağazasının açılışına katılan Arınç’ı bir sürpriz bekliyordu. Kapının önünde vatansever bir grup ellerinde pankartlar ile sloganlar atarak Arınç’ı bu beklemediği protesto karşısında şaşkına çevirdiler.

arinc protesto

Daha sonra gittiği yerlere koşar adım girip çıkan Arınç, hiç beklemediği bu gösteriler sayesinde şaşkına döndü.

Washington DC’den sonra New York’a geçen Arınç, orada da bazı açılışlara katıldı. Her gittiği yerde bu sefer New York’ta ikamet eden bir grup Türk tarafından protestoyla karşılandı.

Saatlerce dışarı çıkmak istemeyen Arınç, kendi ülkesinin vatandaşlarını ABD polisine şikayet etti, ancak ABD anayasasına göre protesto suç olmadığı için, polis sadece bakmakla yetindi. Gittiği binaların en uzak noktalarına kaçıp sesleri duymak istemeyen Arınç’a bu gezi zehir oldu.

Arinc Protetest NY2

Bu sıralarda Türkiye’de en kutsal görevi yapmakla yükümlü öğretmenlerimiz, barışçıl bir gösteri olmasına rağmen sadece Kızılay meydanına gitmek istemeleri yüzünden oğulları, ögrencileri yaşındaki acımasız genç polisler tarafından kıyasıya dövülmekteydi.  Öğretmenlerimizin üzerine su ve gaz sıkıldı, ağır yaranananlar oldu. Daha birkaç gün önce Brookings Enstitüsünde ‘Türkiye’nin ne kadar demokrat ve protestolara hoşgörülü bir ülke’ olduğunu dünyaya duyurmaya çalışan Davutoğlu’nun da  sözlerinin ne kadar yanlış olduğunu bütün dünya bir defa daha görmüş oldu.

ogretmenler gunu mozaik

Yukarıda, Türkiye’deki öğretmenler gününden bir mozaik.

New York’taki protestolar sırasında Türk ve ABD bayraklı bir grup, Arınç’a ‘Hain dedenin hain torunu’, ‘Böldürmeyeceğiz’ diye slogan atarken Arınç’ın yanında bulunanların da ‘Böldüreceğiz’, ‘Hodri meydan’ diye bağırdıkları videolara kaydedildi.

Dondurucu soğuğa rağmen Arınç’ın peşini bırakmayan kalabalık, bir ara Arınç’ın gizlice Fettullah Gülen ile görüşmeye gittiğini tesbit etti. New York’a 30 dakika mesafedeki Allentown’da yapılan bu görüşme, Demokrat Parti delegesi ve Gülen’in finansörlerinden Murat Güzel tarafından organize edildiği söyleniyor.

Arinc Protest NY3

Bu protestonun, başta Expose adlı Fettullah Gülen’e defalarca protesto eylemleri düzenleyip Gülen’in Pennsylvania’daki çiftliği civarında konuşmalar düzenleyen grup, ve çeşitli eyaletlerde organize olan vatansever Türkler tarafından yapıldığı belirtiliyor.

 

 

yorum

Yorumlar1 Yorum

  1. Gozumun onunde bir karikatur: Arkada protestocular ellerinde pankartlarla, Arinc onde dort nala, arkasina baka baka kaciyor!!! :)))

    Cok komik!

    Yaaaa, oyle gazlayamazsiniz burada insanlari…